Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

WolkenWat is een medium?

Een medium is een persoon die een link met de spirituele wereld kan maken en daardoor een boodschap, afkomstig van bijvoorbeeld een dierbare overledene of een gids, over mag brengen. Het medium stelt zich open via zijn of haar innerlijke zintuigen waardoor overledenen en gidsen vanuit de spirituele wereld via het medium kunnen communiceren met ons in de fysieke wereld. Vanuit deze spirituele wereld wordt bepaald wie deze boodschap komt aanreiken, en wat op dat moment voor jou van belang is. Je kunt dus geen contacten of boodschappen afdwingen.

 

Het consult

Het medium zal tijdens het consult tegenover je gaan zitten, en zich gaan concentreren op het contact met de spirituele wereld. Zodra dit contact is gemaakt kan het medium vertellen wat hij of zij ervaart. Dat kunnen letterlijke boodschappen zijn, maar ook beelden, gevoelens, geluiden, geuren of smaken.

Dit contact met de wereld van de gidsen en overledenen is altijd een liefdevolle ervaring en je krijgt ten allen tijde dingen aangereikt die je op dat moment op jouw levensreis kunt gebruiken.

Het is absoluut niet eng! Eigenlijk is het gewoon een gesprek waarin het medium jou dingen vertelt. Wat vaak als bijzonder wordt ervaren is het feit dat de informatie die het medium van de spirituele wereld ontvangt vaak zo verbazingwekkend juist voelt.

Een consult duurt ongeveer 45 minuten tot een uur.